En kold oktobertirsdagsaften i 2008 samledes over 40 løbere ved havnen. Den overvældende tilslutning til at løbe sammen med andre i et løst foreningsregi viste, at Martin Ryberg, daværende formand, havde ramt rigtigt.

Konceptet var, og er stadig, at der er en fast træningsaften – på tirsdage kl. 18.30. Løberne inddeles i forskellige grupper hver med en tovholder, der har ansvar for opvarmning og rute. Den rolle skifter fra gang til gang.

Mødestedet var i begyndelsen ved Stege Havn, derefter hovedindgangen til Stege Skole, men siden 2023 er det ændret til hovedindgangen til Moena Mønshallerne.

Ud over den faste træningsaften om tirsdagen aftaler løberne desuden løbetræning torsdag aften samt deltagelse i en lang række andre løb, som for det meste er arrangeret af DGI.

Løbeklubben er desuden medarrangør af etapeløbet Etape Møn. Løbet finder sted den første uge i august. Du kan læse mere om Etape Møn her på hjemmesiden.

Møns Løbe- og Motionsklub er en forening, der favner alle. Store og små, unge og gamle, løbere og gængere. Fælles for os alle er, at vi trives med sammenholdet, at der er plads til alle uanset træningstilstand, og at vi bidrager til den fælles oplevelse.

Vi glæder os til at møde dig 🙂

Praktiske informationer
Bliv medlem
Velkomstbrev
Etik
Gyldne løbetips