som løber/gænger i Møns Løbe – og Motionsklub

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen som medlem i Møns Løbe – og Motionsklub, hvor du har mulighed for både at være med som løber og gænger.

Vores faste mødeaften er tirsdag, hvor vi mødes i Moena Mønshallerne, Platanvej 40 i Stege klokken 18.30.  Løberne løber typisk på forskellige hold – ca. 6, 8 eller 10 km. Man kan hoppe på afhængig af dagsformen. Afhængig af antallet på gå-holdet, kan her også være flere hold. Nogen vil gerne gå lidt hurtigere end andre, og turen her er ca. 5-6 km.

Torsdag samme tid og sted er også fast mødeaften for især løberne. Her løbes der dog primært i samlet trop.

Der gælder altid den regel, at man på alle hold samler op, så alle kan være med og komme sikkert hjem.

I de mørke måneder bevæger vi os fortrinsvis rundt i Stege og omegn. Når det bliver lysere, bevæger vi os mere ud i naturen, f.eks. Stege Skov, Udby Skov og Ulvshale.

Vi arrangerer forskellige løbe – og gåture samt andre aktiviteter, som alle vil blive orienteret om på mail, via vores hjemmeside www.moenrunners.dk og Facebook.

Årskontingentet er pt kr. 275 pr. voksen og kr. 375 pr. husstand (børn under 14 år er gratis), som kan indbetales på konto 6140 4089585 i Møns Bank. Men som ny løber/gænger må du gerne deltage gratis nogle gange for at finde ud af, om det er noget for dig.

Møns Løbe – og Motionsklub er medlem af DGI. Her har vi mulighed for at deltage i deres mange arrangementer, kurser og træningstilbud.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. På hjemmesiden finder du en oversigt over vores bestyrelse med navne, telefonnumre og mailadresser.

Hjertelig velkommen

Juni 2024

Praktiske informationer
Etik
Gyldne løbetips